غنوشی از دولت موقت تونس استعفا داد
یکشنبه 89/12/8همزمان با ادامه اعتراضات مردمی علیه دولت انتقالی تونس و کشته شدن 3 نفر در اعتراضات روز گذشته، "محمد الغنوشی " نخست وزیر دولت موقت مجبور به کنارهگیری از قدرت شد.
محمد الغنوشی رئیس دولت انتقالی در تونس همزمان با اعتراضات مردمی در این کشور دقایقی قبل از سمت خود استعفا داد.
الغنوشی در نشست خبری که در شهر تونس برگزار شد، با بیان اینکه تلاش های گستردهای برای به شکست کشاندن اقدامات دولت وجود دارد، تصریح کرد که از سمت خود کناره گیری خواهد کرد.
وی تاکید کرد که تونس برای رسیدن به دموکراسی نیاز به زمان دارد و استعفایش در شرایط کنونی برای کشور ضروری بوده است.
نخست وزیر دولت موقت تونس مدعی شد که پس از خروج زین العابدین بن علی رئیس جمهور مخلوع تونس، قبول مسئولیت کرده تا جلوی خونریزیها در داخل کشور را بگیرد.
در تظاهرات و درگیریها میان مردم انقلابی و نیروهای امنیتی تونس در روز گذشته دستکم سه نفر از معترضان کشته شدند و این در حالی است که معترضان تاکید کردند اعتراضات مردمی در میدان القصبه در نزدیکی مقر دولت در پایتخت تا ساقط کردن دولت موقت محمد الغنوشی ادامه دارد.
الغنوشی نخست وزیر دولت زین العابدین بن علی بود که پس از فرار بن علی به عربستان زمام امور را در کشور برعهده گرفت ولی مردم انقلابی تونس او را عامل بن علی میداستند و خواستار سرنگونی حکومتهای وی بودند.
راهپیمایی برای محکومیت جنایت سران فتنه پس از اقامه نمازهای جمعه
پنج شنبه 89/11/28 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اطلاعیهای از مردم دعوت کرد تا با حضور در تجمع روز جمعه 29بهمنماه پس از اقامه نماز جمعه در سراسر کشور تنفر و انزجار خود را از جنایت دوباره سران فتنه و منافقان کوردل اعلام دارند.
در اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آمده است: دعوت سران فتنه از حامیان منافق و سلطنتطلب و اراذل ضدانقلاب برای ایجاد اغتشاش در بیستوپنجم بهمن ماه با هدف فراهم کردن خوراک تبلیغاتی برای رسانههای بیگانه بالاخص آمریکا و انگلیس و اسرائیل غاصب که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیز شد، بار دیگر پرده از چهره خبیث مهرههای سوخته استکبار و لاشههای متعفن سیاسی فتنه 88 برداشت و نشان داد که اتحاد پلید و شوم جیرهخواران و مزدوران ضدانقلاب به همراه منافقان و سلطنتطلبان روی دیگری از نفاق نوظهور و تلاش استکبار جهانی و صهیونیسم بینالمللی برای گشودن دوباره راهی است که با عزم و اراده راسخ و استوار ملت غیور و بصیر ایران اسلامی در سال 1360 مسدود و منجر به فرار خودفروختگان جنایتکار و پناه گرفتن آنان زیر چتر حمایتی صدام خونآشام شده است.
این اطلاعیه میافزاید: اکنون هدایتهای روشنگرانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و خویشتنداری مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی و صبر ملت غیرتمند و صبور ایران نتوانسته است سران فتنه را از گمراهی و جهالت و خواب غفلت بیدار نموده و آنان را از سقوط در جهنم پستی و رذالت بازدارد و با عصیان و گردنکشی مشتی مزدور خودفروخته قدرتطلب آرامش مردم جامعه و اموال عمومی و بیتالمال مسلمین مورد آتش حقد و کینه فتنهگران قرار گرفته است.
"اینان علیرغم آغشته بودن دستان کثیفشان به خون جوانان عزیز کشور اسلامی با فرار از مجازات زمینه خوشرقصی بیگانگان و دشمنان انقلاباسلامی را به سرکردگی شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار و مزدوران داخلیاش را فراهم آوردهاند. "
در پایان اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن دعوت از همه مردم آزاده و غیور ایران برای حضور در تجمع اعتراض آمیز سراسری آمده است: مردم شریف تهران نیز پس از اقامه نماز جمعه بیستونهم بهمنماه با حضور آگاهانه و باصلابت در میدان انقلاب نفرت و خشم و انزجار خود را از جنایات ددمنشانه و تحرکات پلید سران فتنه و منافقین و سلطنتطلبان همپیمانشان فریاد خواهند زد.
شعار 'مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی ' در نقطه صفر مرزی انگلیسیها
پنج شنبه 89/11/28 دانشجویان و دانشآموزان در منطقه عملیاتی شلمچه با برگزاری تجمعی علیه سران فتنه شعار دادند که موجب هراس نیروهای انگلیسی مستقر در این منطقه شد.
مصطفی ذباه مسئول مدیریت راهیاننور سازمان اردویی و گردشگری بسیجبان اعلام این خبر، گفت: 8 هزار تن از دانشجویان و دانشآموزان کشور که برای بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و در قالب اردوهای راهیاننور عازم منطقه عملیاتی شملچه و یادمان شهدای گمنام این منطقه شده بودند، از ساعت 11 امروز پنجشنبه در منطقه عملیاتی شملچه تجمع کرده و بر علیه سران فتنه شعار سر دادند.
وی افزود: این دانشجویان و دانشآموزان با سر دادن شعارهای "مرگ بر موسوی "، "مرگ بر خاتمی " و "مرگ بر کروبی " از دستگاه قضایی کشور درخواست داشتند تا هرچه سریعتر سران فتنه دستگیر شوند.
ذباه خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانشآموزان شرکتکننده در این تجمع با شعارهای "جوان ما بیدار است، از فتنهگر بیزار است "، " دانشآموز باغیرت، فدایی ولایت " و "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند " خشم و انزجار خود را از اغتشاشآفرینی فتنهگران اعلام داشتند.
مسئول مدیریت راهیاننور سازمان اردویی و گردشگری بسیج در ادامه تصریح کرد: حضور پرشور این دانشجویان و دانشآموزان و شعارهای کوبنده آنان در نقطه صفر مرزی منطقه شلمچه به حدی بود که دو بالگرد شناسایی انگلیسی دائماً در منطقه مرزی در حال پرواز بوده و حضور جوانان و نوجوانان حاضر در اردوی راهیاننور را رصد میکرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد:با فرا رسیدن نماز ظهر و عصر این تجمع پایان یافت و قطعنامه پایانی قرائت شد و تجمعکنندگان در این قطعنامه از دستگاه قضایی کشور خواستند تا هرچه سریعتر سران فتنه محاکمه شوند.
بیداری مردم مصر متاثر از حرکت ایمانی مردم ایران است .
پنج شنبه 89/11/28
حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی انقلاب اسلامی ایران را نیز الگو شدن آن برای ملتها دانستند و خاطرنشان کردند: علت اصلی فشارهای گوناگون به جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون جلوگیری از الگو شدن حرکت عظیم ملت ایران بوده است.
ایشان با اشاره به تحریم های اقتصادی، ترور دانشمندان برجسته علمی، و اتهام زنی های گوناگون در زمینه حقوق بشر، تأکید کردند: همه فشارها و تبلیغات برای این است که حرکت ملت ایران را متوقف کنند و موجب رویگردانی افکار عمومی منطقه و جهان از جمهوری اسلامی ایران شوند اما برخلاف خواسته سلطه گران، ایران اسلامی روز بروز قویتر و پیشرفته تر شده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: هشت سال دفاع مقدس موجب شد سرداران جوان و شجاع ملت ایران امکان بروز بیابند و تحریم های اقتصادی و علمی نیز باعث شد، استعدادها و تواناییهای جوانان شکوفا شود.
حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی مردم آذربایجان و تبریز را شور و شعور، و عزم راسخ همراه با بصیرت دانستند و خاطرنشان کردند: این ویژگیها از جمله بصیرت همراه با قدرتِ تحلیل باید همچون 33 سال گذشته در نسل جوان و همچنین نسلهای بعدی حفظ و تقویت شود.
ایشان تأکید کردند: اگرچه جوان امروز امام (ره) و شهید باکری ها را ندیده و دوران سخت 8 سال دفاع مقدس را لمس نکرده است اما فکر، تشخیص و راه جوان امروز، همان فکر و مسیر سالهای اول انقلاب اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه بصیرت ایمانی، شریان حیاتیِ احیاء کننده فکرها و دلها است، افزودند: این بصیرت ایمانی باید همواره ادامه پیدا کند، همانگونه که تاکنون ادامه داشته و تأثیر خود را نیز در دنیا گذاشته است.
حضرت آیت الله خامنه ای بیداری اسلامی مشهودِ کنونی در منطقه را متأثر از حرکت ایمانی و عزم راسخ ملت ایران دانستند و تأکید کردند: قضایای بسیار مهم مصر ناشی از حرکت بیداری اسلامی و تحقیر سالهای متمادی ملت فهیم، کهن و صاحب تمدن مصر است.
ایشان شکل گیری حرکتهای عظیم اجتماعی را تدریجی و در طول سالیان متمادی اما بروز آنها را ناگهانی و دفعی، دانستند و افزودند: ذلت و تحقیری که حکومت مصر در طول سالهای گذشته به دلیل وابستگی به امریکا و رژیم صهیونیستی بر مردم تحمیل کرد، سرانجام ملت و جوانان مصر را به ستوه آورد و اینگونه بصورت ناگهانی بروز کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، نقش جوانان مصری و ایمان و عزم راسخ آنها را در حرکت عظیم مردم، تعیین کننده خواندند و خاطرنشان کردند: حرکت مردم مصر با پیشتازی جوانان از مساجد و نمازهای جمعه آغاز و سرانجام به یک حرکت عمومی تبدیل شد.
حضرت آیت الله خامنه ای حضور مردم در صحنه را موجب ناکارآمد شدن ابزارهای سیاسی، نظامی و اقتصادی قدرتهای زورگو دانستند و افزودند: امریکاییها می توانند به دولتهای بدون پشتوانه مردمی به راحتی زور بگویند و هرگاه هم که به سردمداران آنها نیاز نداشته باشند به آنها همچون محمدرضا پهلوی و بن علی بی محلی کنند اما هنگام حضور مردم در صحنه، در مقابل عزم راسخ آنها، نمی توانند کاری از پیش ببرند.
ایشان تأکید کردند: این اتفاق مهم امروز در مصر روی داده است البته امریکا تلاش دارد تا با منحرف کردن حرکت مردم مصر و قانع کردن آنها به برخی دستاوردهای جزئی، مردم را به خانه هایشان بازگرداند ولی بعید است چنین ترفندهایی در مقابل مردمی که بیدار شده و قدرت و توان تأثیرگذاری خود را متوجه شده است، به نتیجه برسد.
رهبر انقلاب اسلامی عامل اصلی عزت و پیشرفت ملت ایران را ایمان و اسلام دانستند و خاطرنشان کردند: تقویت ایمان، همت جوانان و تلاش برای تحقق بیشتر دستورات اسلام در جامعه، زمینه ساز عزت و پیشرفت روزافزون و اصلاح زندگی مادی و معنوی خواهد شد.
در ابتدای این دیدار آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در سخنانی با گرامیداشت حماسه 29 بهمن مردم تبریز در سال 56 و نقش آفرینی مردم آذربایجان در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی بویژه 8 دی سال 88، گفت: مردم آذربایجان بویژه تبریز همواره بصیرت و ولایتمداری خود را نشان داده اند و در 22 بهمن امسال نیز همگام با اقیانوس عظیم ملت ایران، با شکوه تر از هر سال به میدان آمدند.
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور ترکیه
پنج شنبه 89/11/28حضرت آیتالله خامنهای عامل اصلی ایجاد اختلاف میان مسلمانان را دولت انگلیس خواندند و فرمودند: همه سیاستها و تدبیرهای کشورهای اسلامی باید در جهت اتحاد و افزایش قدرت جهان اسلام باشد.
بحضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار آقای عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه و هیأت همراه، جمهوری اسلامی ایران و ترکیه را دو کشور مسلمان، دوست و برادر خواندند و تأکید کردند: روابط کنونی ایران و ترکیه در ابعاد سیاسی و اقتصادی، و در مقایسه با سالیان متمادی گذشته، کم نظیر است و باید از این فرصت تاریخی برای به فعلیت رساندن همه ظرفیتهای فراوان دو کشور استفاده شود.
ایشان با اشاره به هدف گذاری دو کشور برای سه برابر کردن حجم مبادلات افزودند: ما معتقدیم کشورهای نزدیک به یکدیگر میتوانند همکاریهای سیاسی و اقتصادی خود را به صورت یک واحد ادامه دهند تا تأثیرگذاری آن بسیار بالا باشد.
حضرت آیتالله خامنهای جایگاه فعلی ترکیه در دنیای اسلام را بسیار متفاوت از سالهای قبل ارزیابی و خاطرنشان کردند: استقلال در مقابل غرب، فاصله گذاری با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین، از جمله مسائل مهمی هستند که موجب نزدیک شدن ترکیه به امت اسلامی شده است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: این سیاست، سیاست صحیحی است و ترکیه هرچه به دنیای بزرگ اسلام نزدیکتر شود، به نفع خود و همچنین به نفع دنیای اسلام است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به نزدیکی دیدگاههای ایران و ترکیه در مسائل منطقهای بویژه مسائل افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین افزودند: تحولات اخیر مصر نیز قضایای بسیار مهمی است که میتوان در جهت خیر مردم مصر و منطقه فعالیت کرد.
ایشان سلطه دهها ساله امریکا و رژیم صهیونیستی در مصر و تحقیر مردم را علت اصلی این حرکت دانستند و خاطرنشان کردند: مردم مصر، مردمی مسلمان و دارای انگیزه های قوی اسلامی هستند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: هرگاه مردم وارد صحنه شوند، روند تحولات تغییر خواهد کرد و ابزارهای متعارف سیاسی و نظامی کارایی خود را از دست خواهند داد و اکنون نیز مردم مصر در وسط صحنه هستند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: امریکاییها به دنبال مصادره حرکت عظیم مردم مصر هستند و جمهوری اسلامی ایران با دخالت طرفهای خارجی در مصر مخالف، و معتقد است مردم باید تصمیمگیر اصلی باشند.
ایشان مهمترین موضوع در دنیای اسلام را حفظ و تقویت وحدت امت اسلامی و پرهیز از افتادن در دام بیگانگان بمنظور ایجاد اختلاف و تفرقه دانستند و تأکید کردند: اگر دنیای اسلام تواناییها و ظرفیتهای بالای خود را بشناسد، شرایط بسیار متفاوت خواهد شد و دنیای اسلام می تواند به عنوان یک قدرت تأثیرگذار در تحولات بینالمللی نقش ایفا کند.
رهبر انقلاب اسلامی عامل اصلی ایجاد اختلاف میان مسلمانان را دولت انگلیس خواندند و با تأکید بر اینکه همه سیاستها و تدبیرهای کشورهای اسلامی باید در جهت اتحاد و افزایش قدرت جهان اسلام باشد، خاطرنشان کردند: غرب همواره دنیای اسلام را تحقیر کرده است و هر دولت و ملتی هم که بخواهد در مقابل این تحقیر حرکت کند و تواناییهای خود را نشان دهد، با مخالفت و کارشکنیهای غرب مواجه خواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای با یادآوری وعده تخلف ناپذیر الهی مبنی بر نصرت مسلمانان افزودند: اگر به شرایط کنونی منطقه و قدرتهای سلطه گر و مقایسه آن با گذشته، توجه شود، نشانههای کمک الهی کاملاً مشهود است.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکا و قدرتهای پر داعیه غربی سی سال پیش، منطقه را جولانگاه خود کرده بودند اما، اکنون در چه وضعیتی هستند؟ وضعیت رژیم صهیونیستی کنونی با رژیم صهیونیستی سی سال پیش چگونه است؟ ایران امروز را با سی سال گذشته مقایسه کنید. ترکیه امروز با سی سال قبل چه تفاوتی کرده است؟ عراق و فلسطین امروز با سالهای گذشته چه تفاوتهایی دارند؟ همه این موارد نشانههای کمک الهی است که این روند با سرعت بیشتری به پیش خواهد رفت.
در این دیدار که آقای احمدینژاد رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، روابط ترکیه و ایران را روابطی کهن و تاریخی خواند و با اشاره به مذاکرات خود با رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: مذاکرات خوبی در تهران انجام شده است و امیدواریم همکاریهای دو کشور در بخشهای گوناگون بویژه در بخش خصوصی زمینه ساز کارهای بزرگی شود.
رئیس جمهور ترکیه همچنین با اشاره به تحولات منطقه گفت: همه شواهد و قرائن نشان میدهد منطقه در حال تغییر است و امید است این تغییرات به نفع مردم و کشورهای منطقه باشد.
آقای عبدالله گل موضوع حفظ وحدت کشورهای اسلامی را نیز در مسائل منطقهای، مهم برشمرد.