سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بی.بی.سی غلاف کرد

سه شنبه 88/5/13

«صادق صبا» مدیر شبکه بی بی سی فارسی در گفت وگو با برنامه «جام جهان نما» گفت: اصلاح طلبان تاکنون نتوانسته اند دلیلی برای تقلب در انتخابات ارائه دهند و نامزد شکست خورده این جریان نباید دیگر بر موضوعی مانند تقلب و ابطال انتخابات ریاست جمهوری ایران که اکنون به فراموشی سپرده شده است، اصرار کند.
وی در ادامه افزود: شخص موسوی هم به خوبی می داند که در این انتخابات نهایتاً 13 میلیون نفر به وی رأی داده اند نه بیشتر.
مدیر شبکه فارسی بی بی سی در پایان تصریح می کند: ما شاهد تغییر رویکرد از سوی نامزدهای معترض به انتخابات ریاست جمهوری ایران هستیم و آن ها باید به سمت پذیرش نتایج این انتخابات قدم بردارند.


حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله شاهرودی رییس قوه قضاییه درخواست کرد: رفتار و برخوردهای که با دانشجویان مستقر در کوی دانشگاه تهران انجام گرفته است ـ که بیشتر آن‌ها هیچ نقشی در اغتشاشات نداشته و اغلب از دانشجویان متدین و انقلابی بوده و مشغول استراحت یا مطالعه برای امتحان بودند ـ با هیچ منطقی قابل دفاع نمی‌باشد که فقط بابرخورد قاطع و بدون ملاحظه با خاطیان این حوادث ممکن است از خاطره‌ها زدوده و تا حدی التیام یابد.

به گزارش ایسنا در این نامه آمده است:

حضرت آیت‌الله شاهرودی

ریاست محترم قوه قضاییه

با سلام و تحیات

احتراما همانگونه که مستحضرید در حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری وقایعی در کوی دانشگاه تهران به وقوع پیوست که موجب تاثر فراوان علاقمندان به انقلاب و نظام گردید، به گونه‌ای که رهبر عظیم‌الشان انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه فرمودند:" انسان دلش خون می‌شود از بعضی از این قضایا بروند کوی دانشگاه جوان ما را دانشجویان را آن هم دانشجویان مومن و حزب‌اللهی را نه آن شلوغ کن‌ها را مورد تهاجم قرار دهند آن وقت شعار رهبری هم بدهند!"

در شب 25 خرداد ماه سال جاری در خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه تهران تعداد محدودی دانشجو به همراهی افراد غیردانشجو ـ که خود را در میان دانشجویان قرار داده بودند ـ تا نیمه‌های شب ضمن تجمع، اقدام به سر دادن شعارهای تند علیه نظام نموده و با پرتاب سنگ و مواد آتش‌زا به سوی نیروهای انتظامی به زد و خورد با آنان پرداختند. با ورود تعدادی از افراد لباس‌شخصی به داخل کوی و مقارن با آن ورود نیروی انتظامی به کوی، اغلب افراد اغتشاشگر صحنه را ترک کرده و از سمت شمال کوی اقدام به فرار می‌نمایند و تعداد محدودی نیز به اتاق‌های خوابگاه و یا کتابخانه پناه می‌برند.

در بخش دیگری از این نامه می‌خوانیم: رفتار و برخوردهایی که با دانشجویان مستقر در کوی انجام گرفته است ـ که بیشتر آن‌ها هیچ نقشی در اغتشاشات نداشته و اغلب از دانشجویان متدین و انقلابی بوده و مشغول استراحت یا مطالعه برای امتحان بودند ـ با هیچ منطقی قابل دفاع نمی‌باشد. تخریب درب اتاق‌ها، فحاشی به دانشجویان و ضرب‌وشتم ایشان موجب صدمات فراوان جسمی و روحی آنان گردیده است که جبران این لطمات مدت‌های مدیدی به طول خواهد انجامید و با کمال تاسف شدید باید گفت؛ این حادثه خاطره تلخی را در اذهان دانشجویان حک کرده است که فقط با برخورد قاطع و بدون ملاحظه با خاطیان این حوادث ممکن است از خاطره‌ها زدوده و تا حدی التیام یابد.

جبران این خسارت‌های بزرگ در گروی شناسایی محاکمه و برخورد با همه عاملان و مسببان ـ اعم از دانشجویان و اغتشاشگر و مهاجمان به دانشجویان بی‌گناه ـ می‌باشد که این امر با عزم جدی و پیگیری مستمر مسوولان عالی امنیتی و قضایی کشور میسر خواهد بود.

از حضرت‌عالی که همواره نسبت به امور مربوط به دانشگاهیان دلسوزی و عنایت ویژه‌ای داشته‌اید، تقاضا می‌شود با توجه به حساسیت و اهمیت فراوان این موضوع دستور فرمایید پیگیری‌های جدی و لازم در این خصوص به عمل آید. امیدواریم با تدابیر حضرت‌عالی ترتیبی اخذ گردد تا ان‌شاءالله از این پس هیچ‌گاه شاهد بروز چنین حوادث تلخ و ناگواری نباشیم.

از خداوند متعال دوام توفیقات و سلامتی جنابعالی را مسالت می‌نماییم.

محمد از هلند نوشته است:

طی روزهای اخیر افراد مختلف به شکل های مختلف و بسته به تخصص خود، نظر خویش را نسبت به چگونگی برگزاری دادگاه  متهمان حوادث اخیر اعلان نموده اند. هدف بنده از این متن پرداختن به موضوعی ساده و اما مهم، از دریچه افراد غیر ایرانی است که اخبار ایران را از رسانه های خارجی دنبال می کنند.

موضوع مورد نظر که توجهات را به سرعت جلب نمود لباس افراد متهم بود که به زعم بنده با لباس منزل (و احتمالا به زعم مدیران دادگاه لباس زندان) و به صورتی تحقیر نمایانه در دادگاه حضور داشند و بعضی از ایشان با همان پوشش نیز صحبتهایی را در دادگاه و بعد با رسانه ها داشتند.

خطاب من مدیران این دادگاه می باشند: که خودتان را لحظه ای جای افراد خارجی بگذارید که دارند تصاویر این دادگاه را می بینند و ایشان را با دم پایی و لباس غیر رسمی - که متاسفانه موی بدن ایشان نیز نمایان بود - مشاهده می کنند و آن را با تصاویر دادگاه های خویش که در آنها افراد متهم حتی با جرم بسیار سنگین با لباس رسمی (کت و شلوار و کراوات تر و تمیز) حضور دارند، مقایسه می کنند. مطمئن باشید قضاوت ایشان چیزی غیر از این است که ایرانیان دارای فرهنگ و تمدنی فراتر از بقیه کشور ها دارند.

امید است که هدف از این نوع پوشش کوچک کردن و تحقیر ایشان نباشد و اگر این گونه لباس پوشیدن رسم دادگاه های ایران است حداقل ملاحظه دادگاه هایی که در رسانه های خارجی مورد توجه جهانیان است بشود و برای از بین نرفتن چهره کشورمان در میان سایر کشور ها، ملاحظات و استثنائاتی قائل شوند.


<   <<   6   7   8   9